skip to Main Content
0475 - 50 19 30 info@breakoutevenementen.nl

Op zoek naar een leuk en origineel teamuitje of personeelsuitstapje voor het hele bedrijf of willen jullie een personeelsfeest organiseren?

Bedrijfsuitjes

Een actief of sportief bedrijfsuitje? Gecombineerd met creatieve workshops? Teambuilding programma’s? Bij ons kan alles!

 • actieve bedrijfsuitjes
 • relaxte bedrijfs- en teamuitjes (genieten!)
 • teambuilding
 • combinatie actief en relaxed bedrijfsuitje
 • personeelsfeesten
 • een programma op maat

Break Out Evenementen biedt een unieke locatie waar álles kan
Natuurlijk kan een bedrijfsuitje aangevuld worden met een hapje en een drankje! Jullie kunnen het activiteitenprogramma ook aanvullen met koffie met vlaai, een uitgebreid lunchbuffet of diner of een overheerlijke barbecue. Alles is mogelijk!

Voor bijna al onze activiteiten kunnen jullie terecht op ons eigen activiteitenterrein in Swalmen (bij Roermond). Er kan gebruik gemaakt worden van onze horeca faciliteiten en douches. En een personeelsuitje met overnachting? Ook dat kan!

Professionele instructeurs, begeleiding en (horeca) personeel

Al vanaf 1997 organiseren wij bedrijfsuitjes voor de meest uiteenlopende bedrijven. Deze jarenlange ervaring zie je terug in de kwaliteit van onze organisatie van het bedrijfsuitje. Het aanvoelen van, en inspelen op, de meest verschillende groepen is één voorbeeld. Maar ook de verschillende trainingen en cursussen die ons horeca personeel gevolgd heeft zorgt voor nét dat beetje extra!
In dit kader bieden wij ook teambuilding en vergader arrangementen aan waarbij we net een beetje verder gaan.

Personeelsfeesten

Onze 2 horecagelegenheden staan garant voor feesten van 30 tot wel 250 personen! Wil je gewoon een leuk en gezellig personeelsfeest met eten, drank en lekkere muziek of een feest met een thema? Je kunt het niet bedenken of wij zorgen ervoor!

Onze avondinvullingen kunnen ingevuld worden naar jouw wensen, dus een feest op maat; wij zorgen voor een fantastische en gedenkwaardige avond, die de medewerkers niet snel zullen vergeten. Wat te denken van bijvoorbeeld de volgende feesten?

 • Muzikale avond
  zoals de Afrikaanse avond temperamentvol en de Muzikale Troubadour avond
 • Griezelige avond
  zoals A Night at Fort Inca
 • Typisch gezellige avond
  zoals de casino avond
 • Bourgondische avond
  met veel heerlijk Limburgs eten!

Een geheel eigen idee voor het themafeest? Laat het ons weten! We bespreken jullie wensen en onze mogelijkheden, waarna een geslaagd feestje niet kan uitblijven!

Wil je meer weten?

Wil je een actief of sportief bedrijfsuitje? Gecombineerd met creatieve workshops? Teambuilding programma’s?
Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Back To Top