skip to Main Content

We werken momenteel heel hard aan onze gezellige en unieke camping, kijk je mee?
Regelmatig laten we hier zien hoe ons verblijf vorm krijgt. Kamperen kan natuurlijk al bij ons, maar onze nieuwe Hoogte Huisjes zijn in de maak. Vanaf 15 april te boeken.

Wist je dat de hutten worden voorzien van onder andere een koelkast, comfortabel bed, vaste internetverbinding, airco en stroom? We zijn druk bezig met alle voorzieningen, volg ons proces hier!

De eerste afwerkingen

Hoogte huis 1 is inmiddels voorzien van licht en begint er al aardig op te lijken. Het 2e Hoogte Huisje is een stukje hoger, en de trap wordt momenteel gemaakt. Met dit lekkere zonnetje gaat het hard!

11 december 2022

De tweede hut is in aanbouw

Het gaat hard! Het begin aan de tweede hut is inmiddels al gemaakt. We zijn hard aan het werk zodat er in het voorjaar genoeg plek is om te overnachten. Stay tuned!

30 november 2022

De eerste hut begint vorm te krijgen

Alle hutten worden uniek, en dit is een primeur. Momenteel zijn we bezig met het leggen van de vloer. Kun jij raden waar de hutten naar vernoemd zullen worden?

09 november 2022

Binnenkort overnachten in een Hoogte huisje

We zijn begonnen met bouwen! Binnenkort kun je ook overnachten in onze unieke boomhutten. Hier zullen we regelmatig updates plaatsen over het proces ervan, stay tuned!

02 november 2022
Back To Top