skip to Main Content
+31 475 501930 info@breakoutevenementen.nl

Wilt u het maximale uit uw team halen? Met een teambuildingsdag zet u de neuzen van uw personeel of team weer even dezelfde kant op. Team building is een moeilijk proces. Wij willen er dan ook voor zorgen dat de teambuildingsdag precies aansluit bij uw team en bij uw bedrijf, vandaar dat we u een programma op maat aanbieden. Om u een beetje op weg te helpen hebben wij hieronder verschillende smaken om de sfeer van de activiteit te bepalen. De activiteiten die u daarbij wilt doen mag u zelf kiezen of kunt u met ons overleggen.

Teambuilding – Zoet
Zoet proef je met het voorste gedeelte van je tong. Zoet staat bij ons voor basis-teambuilding: samenwerken en communiceren in een ontspannen sfeer. Vermaak en plezier staan voorop, met samenwerking als achterliggende gedachten.

Teambuilding – Zuur
Bij de smaak zuur komen de teamleden er niet onderuit om samen te werken. De teambuilding programma’s zijn zo in elkaar gezet, dat samenwerking de enige oplossing is. Tijdens de activiteiten leren de teamleden elkaar te vertrouwen en om tot een goed resultaat te komen, zullen ze elkaar moeten helpen. Dit is een uitdagend programma voor collega’s, die nog wat teamspirit kunnen gebruiken.

Teambuilding – Bitter
Bij bitter gaan we nog een stapje verder. Tijdens dit teambuilding programma worden mensen geconfronteerd met hun eigen tekortkomingen. Reflectie is een belangrijk onderdeel van het programma. Het team beslist over prettige en minder prettige eigenschappen van iemand.

Teambuilding – Zout
Wie kent het spreekwoord “zout in de wond strooien” niet? De teambuilder of trainer gaat bewust op zoek naar eigenschappen van teamleden of het team die moeilijk liggen in de groep. De teambuilding sessie is een aaneenschakeling van discussie en confrontatie. Is uw team klaar voor zo’n pittige sessie?

Graag horen we uw wensen.

Prijs p.p.
Afhankelijk van de aangegeven wensen/eisen.

MEER INFO

Je kunt deze activiteit combineren met:

Back To Top