Ga naar hoofdinhoud

Wilt u het maximale uit uw team halen? Met een teambuildingsdag zet u de neuzen van uw personeel of team weer even dezelfde kant op. Team building is een moeilijk proces. Wij willen er dan ook voor zorgen dat de teambuildingsdag precies aansluit bij uw team en bij uw bedrijf, vandaar dat we u een programma op maat aanbieden.

Bij de teambuilding op maat werken we samen met partners en ervaringsleer activiteiten.

Ervaringsleer is een methode om duurzaam te ontwikkelen en te groeien. Hiermee breng je processen op gang die inhoudelijk lijken op de inhoud van het werk of het ondernemerschap. Het mooie aan ervaringsleren is dat verder alles live gebeurt, wat ook tussen mensen op het werk kan spelen. Hard werken, overleg, irritatie, initiatief nemen, frustratie, succes, plezier, conflicten… alles komt aan bod. Dat betekent dat veronderstellingen boven tafel komen. Vaak zijn die tot dan toe niet uitgesproken. Aan de ene kant zijn dat veronderstellingen over samenwerken en over elkaars gedrag. Aan de andere kant zijn dat veronderstellingen over het organisatiedoel. Die veronderstellingen hebben veel meer invloed op hoe je met elkaar werkt, hoe je je in het team gedraagt en wat je bereikt, dan de waarden die in missie en visie zijn vastgelegd.

Door elkaar tijdens Ervaringsleer te verkennen en meteen ander gedrag uit te proberen, werk je samen naar het gewenste resultaat.

  • Doelen stellen – Individueel en groepsgericht
  • Vertrouwen opbouwen – Groeiproces van een groep
  • Uitdaging en stress – Uitdagende activiteiten waarin risico’s worden aangeboden, waarbij keuzes gemaakt moeten worden, waar je elkaar moet verkennen. De keuze ligt altijd bij jezelf.
  • Probleem oplossen – De oefeningen zijn duidelijk met een begin een probleem en een einde.
  • Plezier – Fun en vermaak is belangrijk om goed te kunnen leren.
  • Vaardigheden – De zaken die je geleerd hebt ook toepassen.
  • Complimenteren en belonen

Bij het reflecteren gaan we niet kijken wat goed en fout ging, maar we gaan terugkijken op het handelen zonder te oordelen.

In de Teambuilding werken we veel samen met Stroom Zuid, een echte professional op het gebied van stroomversnellers. We zorgen dat ons programma deel uitmaakt van de teambuilding of we faciliteren met onze locatie om in de juiste omgeving te zitten. Ruimte, stilte, goed eten en flexibiliteit zijn hier echt de kernwaardes in. Met onze gasten als uitgangspunt willen we het beste uit iedereen halen.

Om u een beetje op weg te helpen hebben wij hieronder verschillende smaken om de sfeer van de activiteit te bepalen. De activiteiten die u daarbij wilt doen mag u zelf kiezen of kunt u met ons overleggen.

Teambuilding – Zoet
Zoet proef je met het voorste gedeelte van je tong. Zoet staat bij ons voor basis-teambuilding: samenwerken en communiceren in een ontspannen sfeer. Vermaak en plezier staan voorop, met samenwerking als achterliggende gedachten.

Teambuilding – Zuur
Bij de smaak zuur komen de teamleden er niet onderuit om samen te werken. De teambuilding programma’s zijn zo in elkaar gezet, dat samenwerking de enige oplossing is. Tijdens de activiteiten leren de teamleden elkaar te vertrouwen en om tot een goed resultaat te komen, zullen ze elkaar moeten helpen. Dit is een uitdagend programma voor collega’s, die nog wat teamspirit kunnen gebruiken.

Teambuilding – Bitter
Bij bitter gaan we nog een stapje verder. Tijdens dit teambuilding programma worden mensen geconfronteerd met hun eigen tekortkomingen. Reflectie is een belangrijk onderdeel van het programma. Het team beslist over prettige en minder prettige eigenschappen van iemand.

Teambuilding – Zout
Wie kent het spreekwoord “zout in de wond strooien” niet? De teambuilder of trainer gaat bewust op zoek naar eigenschappen van teamleden of het team die moeilijk liggen in de groep. De teambuilding sessie is een aaneenschakeling van discussie en confrontatie. Is uw team klaar voor zo’n pittige sessie?

Graag horen we uw wensen.

Prijs p.p.
Afhankelijk van de aangegeven wensen/eisen.

INFO AANVRAGEN

Je kunt deze activiteit combineren met:

Back To Top