Ga naar hoofdinhoud

Voor goed georganiseerde feesten en partijen ben je bij ons aan het juiste adres. Of het een vergadering, bedrijfsfeestje, bruiloft, verjaardagsfeest of jubileum is; voor iedere gelegenheid regelen wij het van a tot z, geheel naar jouw wens!

Verschillende feesten

Wij hebben een mooie ‘nieuw’ ingerichte feestzaal die voor iedere gelegenheid perfect is aan te kleden. Verjaardagen, personeelsfeesten, recepties etc. Alles is mogelijk. In de zaal kunnen maximaal 250 man, maar is ook goed te gebruiken voor een feest rond de 100 personen. Zoek je een locatie voor jouw verjaardag of personeelsfeest? Prima! Laat ons weten wat uw wensen zijn, wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Eten en drinken

Al onze buffetten en gerechten worden in eigen keuken klaar gemaakt en kun je geheel naar eigen wens samenstellen. Informeer naar ons menuboekje voor de barbecue-, buffet en maaltijdmogelijkheden. Hier kun je onze lijst met hapjes bekijken. Tijdens het feest schenken wij diverse soorten bier, fris, koffie/thee en wijn. Sterke drank, cocktails, speciaal bier is eventueel ook mogelijk indien gewenst.

tot 250 personen

Binnen of Buiten

Je kunt deze activiteit combineren met:

Back To Top