skip to Main Content
0475 - 50 19 30 info@breakoutevenementen.nl

Voor goed georganiseerde feesten en partijen ben je bij ons aan het juiste adres. Of het een vergadering, bedrijfsfeestje, bruiloft, verjaardagsfeest of jubileum is; voor iedere gelegenheid regelen wij het van a tot z, geheel naar jouw wens!

Verschillende feesten

Wij hebben een mooie wereldse feestzaal die voor iedere gelegenheid perfect is aan te kleden. Verjaardagen, personeelsfeesten, recepties etc. Alles is mogelijk. In de zaal kunnen maximaal 250 man, maar is ook goed te gebruiken voor een feest rond de 100 personen. Zoek je een locatie voor jouw verjaardag of personeelsfeest? Prima! Laat ons weten wat uw wensen zijn, wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Entertainment

Om de feesten en partijen nog een extra impuls te geven, is het mogelijk om dit aan te vullen met bepaald entertainment of thematiek. Zo kunt u uw eigen DJ of live optreden regelen. Weet u niet goed welke DJ u moet kiezen? Dan hebben wij natuurlijk altijd tips of helpen we u met boeken.

Horeca

Al onze buffetten en gerechten worden in eigen keuken klaar gemaakt en kun je geheel naar eigen wens samenstellen. Informeer naar ons menuboekje voor de mogelijkheden. Tijdens het feest schenken wij diverse soorten bier, fris, koffie/thee en wijn. Sterke drank is eventueel ook mogelijk indien gewenst.

tot 250 personen
Binnen
MEER INFO

Je kunt deze activiteit combineren met:

Back To Top