Ga naar hoofdinhoud

Voor goed georganiseerde feesten en partijen ben je bij ons aan het juiste adres. Of het een vergadering, bedrijfsfeestje, bruiloft, verjaardagsfeest of jubileum is; voor iedere gelegenheid regelen wij het van a tot z, geheel naar jouw wens!

Entertainment

Om de feesten en partijen nog een extra impuls te geven, is het mogelijk om dit aan te vullen met bepaald entertainment of thematiek. Zo kunt u uw eigen DJ of live optreden regelen. Weet u niet goed welke DJ u moet kiezen? Dan hebben wij natuurlijk altijd tips of helpen we u met boeken.

Horeca

Al onze buffetten en gerechten worden in eigen keuken klaar gemaakt en kun je geheel naar eigen wens samenstellen. Informeer naar ons menuboekje voor de mogelijkheden. Tijdens het feest schenken wij diverse soorten bier, fris, koffie/thee en wijn. Sterke drank, cocktails, speciaal bier is eventueel ook mogelijk indien gewenst.

Feestlocatie met terras en strand

De laatste jaren hebben wij veel feesten verzorgd in de buitenlucht. Het water, strand en terras in combinatie met sfeerverlichting en andere aankleding zorgen voor de meest prachtige plaatjes.

> 50 personen

Buiten

MEER INFO

Je kunt deze activiteit combineren met:

Back To Top