Ga naar hoofdinhoud

Zo’n prachtige en speciale dag als je trouwdag wil je vieren met familie, vrienden en bekenden. En natuurlijk wil je het liefst een bijzondere of aparte trouwlocatie.

Voor de huwelijksceremonie en voor jullie trouwfeest. Een locatie waar je mooie trouwfoto’s kunt maken, waar je lekker kunt eten, waar je zowel binnen als buiten kunt feesten. Break Out biedt je een trouwlocatie waar alles kan!

Wij organiseren jullie trouwfeest, niet het onze!

Wij stellen alles in het werk om er voor te zorgen dat jullie huwelijksfeest helemaal voldoet aan jullie wensen. Niets is ons hierin te gek. Wil je buiten trouwen aan het water? Wij zorgen er voor. Wil je een roze of witte bruiloft? Dineren aan romantische dinertafels? Een trouwlocatie in bourgondische stijl of juist met een glamour aankleding? Lekker feesten in ongedwongen sfeer? Alles kan bij Break Out.

Ideale locatie voor élk trouwfeest

Bruidsparen vragen ons vaak wat voor soort trouwfeesten wij in het verleden organiseerden. Eigenlijk vertellen we je dat liever niet. Omdat we jullie geen richting in willen sturen. Het is jullie trouwdag! Wij organiseren het feest waar jullie van dromen! Deze voorbeelden zijn dan ook alleen bedoeld om je een idee te geven van de mogelijkheden:

Tijdloze White Wedding

Een trouwfeest dat in het teken stond van de kleur wit. Niet alleen de bruid en bruidegom, maar ook alle gasten waren in het wit gekleed. En wij zorgden voor een volledig witte aankleding van de trouwlocatie. Een witte styling tot in de kleinste details!

Beach Wedding

Voor een beach wedding hoef je niet naar het buitenland. Op ons terrein in Swalmen (dichtbij Roermond) organiseerden wij alle verschillende trouwfeesten in de buitenlucht. Trouwen met je voeten in het zand, aan ons eigen strand. Fakkels en een mooie sfeerverlichting zorgden voor een romantische sfeer én een onvergetelijk feest!

Welk trouwfeest mogen wij voor jullie organiseren?

Kom eens langs om de mogelijkheden voor jullie bruiloft te bekijken. Tijdens een rondleiding over ons terrein zullen jullie ontdekken dat dit de perfecte locatie is voor een trouwfeest. Daarna horen we graag van jullie wat voor trouwfeest jullie in gedachten hebben. Want daar gaat het om op jullie trouwdag: dat we jullie dromen over het feest en de trouwlocatie tot in de kleinste puntjes verwezenlijken!

30 tot 250 personen!

Zowel binnen als buiten

BOEKING AANVRAGEN

Je kunt je bruiloft houden in:

Back To Top