Ga naar hoofdinhoud

De Ultieme Groepsactiviteit Escape Game DE BOM!

Het is TIME FOR ACTION bij Break Out in Swalmen. Een tikkende tijdbom (ooit gebouwd in de Sovjet-Unie om de wereld te ontregelen) moet stoppen! Het tikkende gevaar is onderdeel van een levensgroot bommennetwerk wereldwijd. 24 steden over de hele wereld lopen groot gevaar. Jij kunt het gevaar keren!

Volg de weg van de Amerikaanse spion John Mooremann en ontdek de cijfercode. Ontrafel raadsels, los puzzels op en beleef doldwaze spellen die je zintuigen prikkelen.

Wat maakt Escape Game DE BOM zo bijzonder?

Escape Game DE BOM is niet zomaar een escape game. Het is een spel waarbij je met je team in dezelfde ruimte strijdt tegen andere teams om een tikkende tijdbom onschadelijk te maken. Dit spel is geïnspireerd door de populaire escape rooms, maar voegt een extra dimensie toe door de competitieve elementen. Deze game is ontworpen om je zintuigen te prikkelen en je probleemoplossende vaardigheden op de proef te stellen. Je moet raadsels ontrafelen, puzzels oplossen en je weg vinden door een doolhof van aanwijzingen. Alleen door samen te werken, kun je de bom ontmantelen en de dag redden.

Waarom is dit de perfecte groepsactiviteit?

 • Teamwork: Escape Game DE BOM is een geweldige manier om de teamdynamiek te verbeteren. Het vereist samenwerking, communicatie en strategisch denken om de bom te ontmantelen.
 • Competitie: De competitieve elementen van het spel zorgen voor een spannende en energieke sfeer. Wie kan de bom het snelst ontmantelen?
 • Fun: Boven alles is Escape Game DE BOM een ontzettend leuke activiteit. Het is een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten!

Escape Game DE BOM is de perfecte activiteit voor een bedrijfsuitje, een teambuilding evenement of gewoon een leuk dagje uit met vrienden.

Boek nu Escape Game DE BOM!

Ben je klaar voor de uitdaging? Boek dan nu je Escape Game DE BOM ervaring! Of je nu met een team van 15 personen komt of een groot bedrijfsuitje organiseert, wij zorgen ervoor dat je een onvergetelijke ervaring hebt. Wacht niet langer en beleef de spanning en het plezier van dit unieke spel!
Ben je met minder als 15 personen? Kijk dan eens bij onze escape rooms!

Bekijk het promofilmpje van 'De bom'

Prijs p.p.

 • 1 uur versie ⇒ € 17,50- € 19,50 p.p.
 • 2 uur versie ⇒ op aanvraag

Extra info

 • Geschikt voor 3 – 6 teams
 • Een team bestaat uit 4 – 7 personen

15 tot 40 personen

1 tot 2 uur

binnenactiviteit

  Ik ga akkoord met de beveiligde opslag en verzending via deze website

  Je kunt deze activiteit combineren met:

  Back To Top