Ga naar hoofdinhoud

Vanaf 6-200 personen

Populaire bedrijfsuitjes

Regio Midden-Limburg

Beoordeeld met 8.2

Bedrijfsuitje, teambuilding programma’s en personeelsfeesten

Bedrijfsuitjes zijn meer dan alleen een leuke dag weg van kantoor. Ze zijn een kans om je team te versterken, een leuke dag te hebben en de banden met je collega’s te versterken. Onze teambuilding programma’s zijn ontworpen om deze doelen te bereiken. Of je nu kiest voor een actief bedrijfsuitje, een ontspannen bedrijfsuitje of een combinatie van beide, wij zorgen ervoor dat je team een onvergetelijke dag beleeft.

Break Out Evenementen biedt een unieke locatie waar álles mogelijk is. Natuurlijk kan een bedrijfsuitje aangevuld worden met een hapje en een drankje! Jullie kunnen het activiteitenprogramma ook aanvullen met koffie met vlaai, een uitgebreid lunchbuffet, diner of een overheerlijke barbecue.

Voor bijna al onze activiteiten kunnen jullie terecht op ons eigen activiteitenterrein in Swalmen (bij Roermond). Er kan gebruik gemaakt worden van onze horeca faciliteiten en douches. En een personeelsuitje met overnachting? Ook dat kan!

Professionele instructeurs, begeleiding en (horeca) personeel

Al vanaf 1997 organiseren wij bedrijfsuitjes voor de meest uiteenlopende bedrijven. Deze jarenlange ervaring zie je terug in de kwaliteit van onze organisatie van het bedrijfsuitje. Het aanvoelen van, en inspelen op, de meest verschillende groepen is één voorbeeld. Maar ook de verschillende trainingen en cursussen die ons horeca personeel gevolgd heeft zorgt voor nét dat beetje extra!
In dit kader bieden wij ook teambuilding en vergaderarrangementen aan waarbij we net een beetje verder gaan.

Met het bedrijf een effectieve teambuilding dag organiseren of gewoon een origineel teamuitje? Dat kan bij Break Out Evenementen! Samen stellen we een op maat gemaakt programma samen om een succesvolle dag te organiseren voor het gehele team.

Personeelsfeesten

Onze 2 horecagelegenheden staan garant voor feesten van 30 tot wel 250 personen! Wil je gewoon een leuk en gezellig personeelsfeest met eten, drank en lekkere muziek of een feest met een thema? Je kunt het niet bedenken of wij zorgen ervoor!

Onze avondinvullingen kunnen ingevuld worden naar jouw wensen, dus een feest op maat; wij zorgen voor een fantastische en gedenkwaardige avond, die de medewerkers niet snel zullen vergeten. Wat te denken van bijvoorbeeld de volgende feesten?

  • Muzikale avond met de leukste artiesten
  • Thema feesten naar eigen invulling
  • Typisch gezellige avond zoals een casino avond
  • Bourgondische avond met veel heerlijk Limburgs eten!

Een geheel eigen idee voor het themafeest? Laat het ons weten. We bespreken jullie wensen en onze mogelijkheden, waarna een geslaagd feestje niet kan uitblijven!

Met het bedrijf een effectieve teambuilding dag organiseren of gewoon een origineel teamuitje? Dat kan bij Break Out Evenementen! Samen stellen we een op maat gemaakt programma samen om een succesvolle dag te organiseren voor het gehele team.

Wil je meer weten?

Wil je een actief of sportief bedrijfsuitje? Gecombineerd met creatieve workshops? Teambuilding programma’s?
Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Back To Top