Ga naar hoofdinhoud

In een rondleiding door onze stokerij komt u te weten hoe het stookproces werkt. Wij laten u graag zien wat er allemaal bij komt kijken. Hoe werkt het vergistingsproces? Wat zijn de risico’s van het stoken? Word je nu echt blind van “slechte“ alcohol?

The Alcohol Factory is een authentieke stokerij zoals deze vroeger in ieder dorp te vinden was. Ons achterland of onze eigen tuin is onze leverancier van de beste ingrediënten om heerlijke Whiskey, gin of likeuren te maken. Deze stoken we met passie.

Bij de rondleiding door onze stokerij starten wij met een presentatie in onze proeverij ruimte. Vervolgens zal de rondleiding in de stookruimte voortgezet worden.

Als de groep te groot is zal de groep opgesplitst worden. Eén groep krijgt dan een uitleg over de verwerking van de grondstoffen en de andere krijgt de ketel uitgelegd. Het kan voorkomen dat wij slechts 1 gids hebben en dan zou het kunnen betekenen dat 1 groepje even moet wachten. Het wachten zal dan onder genot van een eigen gestookt drankje zijn.

p.p. vanaf

€ 13,50

vanaf 8 personen

1 uur

binnenactiviteit

BOEKING AANVRAGEN
ONZE DRANKEN

Je kunt deze activiteit combineren met:

Back To Top