Ga naar hoofdinhoud

Mountainbiken, een ideale activiteit voor een lekker actief bedrijfsuitje. Wij verzorgen allerlei leuke mountainbike arrangementen en clinics. Die jij, als je dat wilt, kunt aanvullen met andere activiteiten, een feest en/of eten en drank.

Mountainbiken in Limburg

Als je lekker actief bezig wilt zijn, kun je kiezen voor een traditionele mountainbiketocht. Met z’n allen gaan jullie lekker op een mountainbike bikkelen door de bossen van Swalmen (omgeving Roermond) met zijn vele hoogtemeters. Je kunt de ATB-tocht aanvullen met een GPS-puzzeltocht of combineren met andere groepsactiviteiten.

Ook is het mogelijk om met een instructeur van Break Out de bossen van Swalmen te verkennen, waarbij de mountainbike ‘slechts’ als vervoermiddel fungeert. Onderweg voer je de meest vreemde spellen en opdrachten uit. Hilarische momenten en veel plezier zijn gegarandeerd.

Speciale mountainbike programma’s

Ben je op zoek naar iets speciaals? Wat denk je van spelvormen als fietsbeheersing, sprongetjes maken met de ATB, het afleggen van een behendigheidsparcours en noem maar op… Zo’n mountainbike clinic is een échte aanrader, als je iets wilt doen, dat je nog nooit eerder gedaan hebt…

p.p. vanaf

€ 35,00

Afhankelijk van het aantal deelnemers en de duur van de activiteit

10 tot 40+ personen

3 uur

buitenactiviteit

MEER INFO

Je kunt deze activiteit combineren met:

Back To Top