Ga naar hoofdinhoud

Bij aankomst op onze accommodatie ontvangen jullie een introductie van de moord, die gepleegd is.

Vind jij de dader?

Ook bij de verschillende varianten van ons moorddossier Asselt is er een moord gepleegd en is het de bedoeling, dat jullie als “rechercheteam” de moord zelf gaan onderzoeken. Leidraad in dit onderzoek, is het dossier, dat je aangeleverd krijgt. Hierin staan alibi’s en ingezonden tips en het is aan jullie om deze te checken. Na de eerste tips ga je een wandeling maken door Asselt. Onderweg kom je steeds meer informatie tegen over deze moord, de potentiële dader en de alibi’s. Je komt steeds een stapje dichterbij…

Denk als een echte rechercheur en kom achter de waarheid door gebruik te maken van het bewijsmateriaal. Ook krijg je via Whatsapp belangrijke informatie toegestuurd. Tijdens deze tocht is samenwerking van groots belang en wordt jouw analytisch vermogen op de proef gesteld. Lukt het jullie om binnen 2 – 2,5 uur deze moord op te lossen?

Moorddossier Asselt met thema “heksen en wicca’s” is uitvoerbaar in twee varianten; de lengte van de wandeltocht ca. 6 km; Moorddossier Asselt met thema “noormannen” is uitvoerbaar in een variant met een lengte van de wandeltocht van ca. 5 – 5,5 km. 

Per persoon

€ 18,00

4 - 40 personen

2,5 uur

buitenactiviteit

BOEK ONLINE MEER INFO

Je kunt deze activiteit combineren met:

Back To Top