Ga naar hoofdinhoud

Of je nu een bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest wilt organiseren, schieten is een sportieve activiteit voor volwassenen én kinderen.

Het vergt concentratie en stalen zenuwen. En daarna een enorme voldoening als je met de pijl het doel heeft weten te raken.Het wedstrijdelement en onze, vaak ludieke, opdrachten zorgen voor het plezier in de groep!

Handboogschieten

Als een echte Robin Hood leer je hoe te schieten met pijl en boog. Na een eerste oefenronde begint de competitie. Wie is de beste schutter en schiet de meeste punten? Is dat nog niet spectaculair genoeg? Geen probleem. Dan verzinnen wij een paar ludieke uitdagingen. Wat dacht je van ballon schieten of boter kaas en eieren?

Kruisboogschieten (18+)

Na een korte instructie mag u zelf met de kruisboog schieten. Spectaculair, want de pijl gaat met hoge snelheid richting doel. Heeft u de juiste balans, concentratie en techniek om de roos te raken?

Blaaspijpschieten

Je kent het misschien nog van vroeger: besjes of papieren pijltjes met een PVC buis. Dat gaan we nu weer doen: alleen gaan we nu schieten met een professionele blaaspijp. Het lijkt gemakkelijk, maar er komt meer techniek bij kijken dan je denkt. De instructeur legt uit hoe het werkt en daarna is het jouw beurt.
Wie wordt de beste blaaspijp-schutter? En wie schiet als eerste de ballonnen van de tegenstander lek?

Je kunt elke schietactiviteit apart boeken maar je kunt ook alle schietsporten combineren in een ware schiet-clinic. Alles kan bij BreakOut!

p.p. vanaf

€ 12,50
Afhankelijk van het aantal deelnemers en de duur van de activiteit

10 tot 40+ personen

1 uur (= max 2 onderdelen)

overdekte buitenactiviteit

BOEK ONLINE
AANVRAAG INFO

Je kunt deze activiteit combineren met:

Back To Top