Ga naar hoofdinhoud

Kanovaren is helemaal ‘in’ als het gaat om een gezellig uitje. En Break Out gaat hier natuurlijk in mee! Je kunt bij ons kiezen uit verschillende kanotochten: rustig en ontspannen, of actief en fun . Voor elke groep wat wils…

Peddelplezier op de Asseltse plassen

Onder begeleiding van een instructeur van Break Out Evenementen, gaan jullie kanoën, raften en suppen op de Asseltse plassen (keuze uit 2 onderdelen). Jullie gaan met eigen vervoer richting de plassen, waar jullie worden opgewacht door één van onze instructeurs. Wij zorgen voor de benodigde materialen, zoals natuurlijk een kano, peddels en zwemvesten (verplicht om te dragen); jullie zorgen voor goede zin en kleding, die nat mag worden. Verder adviseren wij jullie om watersandalen aan te trekken. Deze activiteit wordt uitgevoerd onder begeleiding van Break Out. We zullen met de groep bij elkaar blijven en afhankelijk van jullie keuze, kunnen onderstaande “insteken” van het programma uitgevoerd worden.

100% nat!
De deelnemers gaan met een instructeur diverse spelactiviteiten en vaartechnieken op het water doen. Hierbij is de kans 100% aanwezig dat de deelnemers nat worden. Alles staat onder begeleiding van een instructeur van ons bedrijf.

Verken de Asseltse Plassen
Bij deze insteek gaan de deelnemers eveneens varen onder begeleiding van een instructeur. Het programma start met een aantal vaartechnieken, waarna wij vervolgens een tochtje maken over de Asseltse plassen. Als de deelnemers niet uit de boot vallen, blijft het nat worden hier beperkt tot spatwater en natte voeten.

SUP huren
Onze 8 persoons SUPs zijn ook te huur. Je kunt deze huren voor €15,- p.p. op basis min. 8 personen. Jullie gaan dan zonder instructeur op pad, wij zorgen uiteraard wel dat de SUP bij het water komt.

 

p.p. vanaf

€ 26,-
Afhankelijk van het aantal deelnemers en de duur van de activiteit

20 tot 40+ personen

2 uur

buitenactiviteit

BOEKING AANVRAGEN

Je kunt deze activiteit combineren met:

Back To Top