Ga naar hoofdinhoud

Uitgerust met GPS, kaart en natuurlijk een boekje met vragen ga je op pad. Wie weet de meeste vragen te beantwoorden en puzzels op te lossen?

GPS speur- en zoektocht

Deze zal plaatsvinden in kleinere groepen, die door jullie zelf samengesteld worden. Afhankelijk van het definitieve aantal deelnemers, krijgt u van ons de gewenste groepsgrootte door. Iedere groep krijgt een deelnemersboekje met hierin de uitleg van de activiteit. Zij krijgen een aantal hulpmiddelen mee, zoals de GPS (navigatiesysteem), kaart etc. De groep dient een aantal punten/plekken te zoeken, alwaar zij een opdracht moeten vervullen.

De volgorde van de punten bepalen zij zelf (dus ze maken zelf een route, voordeel hiervan is dat de groepen zich verdelen en niet achter elkaar aanlopen). De opdrachten verschillen van het beantwoorden van een vraag bij deze plek tot het uitvoeren van zoekopdrachten bij bepaalde plekken.

De bedoeling van de tocht is natuurlijk, dat de groep zo veel mogelijk punten vindt, en de juiste antwoorden op de vragen geeft en door de opdrachten goed uit te voeren. Verder zullen wij in het boekje enkele breinbrekers opnemen voor de volwassenen, zodat deze onderweg “stof tot nadenken” hebben.

p.p. vanaf

€ 9,50

Afhankelijk van het aantal personen en de duur van het programma

> 8 personen

2-3 uur

Buitenactiviteit

BOEKING AANVRAGEN

Je kunt deze activiteit combineren met:

Back To Top