Ga naar hoofdinhoud

Een leuke en interactieve uitdaging. Kunnen jullie achterhalen wie van de stamgasten welk favoriet drankje heeft, door wie het bedacht is en welk alcoholpercentage dit drankje heeft? Zo ja, dan worden jullie bij terugkomst uiteraard beloond met een drankje uit de stokerij!

Door de jaren heen zijn in Anni’s Stube al heel veel stoere verhalen verteld. De laatste tijd gingen deze verhalen met name over de favoriete drankjes van een aantal van onze stamgasten. De stookmeester is ervan overtuigd dat iedereen zijn drankje het lekkerst vindt. De likeurbereider denkt er het hare van en ziet vooral haar likeurtje over de bar vliegen. De bierexpert denkt dat één van zijn uitgezochte speciaalbiertjes de boventoon voert en de ober tsja, die denkt er het zijne van. Tijd om onder de betreffende stamgasten een onderzoek in te stellen naar hun favoriete Stube-drankje, zodat deze kwestie voor eens en altijd duidelijk wordt.

Speurtocht ( in combinatie met internet) inclusief rond leiding en proeverij is 32,50 euro per persoon, minimaal 6 deelnemers.
Speurtocht en proeven van twee likeuren is 24,50 euro per persoon.

p.p. vanaf

€ 24,50

Inclusief rondleiding
€32,50 p.p. (3,5 uur totaal)

vanaf 6 personen

vanaf 2,5 uur

buitenactiviteit

BOEKING AANVRAGEN

Je kunt deze activiteit combineren met:

Fortuin jagen
Anni's Stube
Back To Top