Ga naar hoofdinhoud

Ben jij een echte durfal? Kom klimmen op onze adventure tower!

Onze spectaculaire buitenklimtoren staat garant voor verschillende activiteiten op het gebied van klimmen. Iedere deelnemer bepaalt zijn eigen grens en beleeft iets onvergetelijks.

Maak kennis met de verschillende onderdelen op onze adventure tower

De klimwanden

Op de klimwanden leren de deelnemers de beginselen van het klimmen. Iedere deelnemer bepaalt zijn eigen doelstelling. Het onderdeel abseilen is altijd in combinatie met klimmen. De deelnemers laten zich onder begeleiding van hun maatje naar beneden zakken.

Trapeze sprong

De trapeze sprong is het meest spectaculaire onderdeel van de Adventure Tower. Alleen weggelegd voor de echte dare devils. Allereerst is het de bedoeling 9 meter omhoog te klauteren en uiteindelijk op het plateau terecht te komen. Vanaf het plateau is het zaak al je zenuwen te onderdrukken en de sprong naar de trapeze te maken. Zelfs de echte waaghalzen moeten hier even twee keer slikken…!!

Jacob’s Ladder

Wie komt met z’n team op de bovenste tree van onze Jacob’s ladder? Niet eenvoudig, maar met het juiste doorzettingsvermogen, goede communicatie en rekening houdend met de fysieke mogelijkheden van de groepsleden is het mogelijk! Een echte overwinning als je boven bent!

Met z’n vieren op een plankje 

Lukt het jullie om met z’n vieren op een plankje van 30 cm bij 30 cm te gaan staan? Probeer dat maar eens op 9 meter hoogte! Een goede teambuildingsactiviteit waar veel vertrouwen voor nodig is.

Je kunt elke klimactiviteit apart boeken maar je kunt ook meerdere onderdelen doen. Alles kan bij Break Out!

Prijs p.p.

  • 1 uur € 14,50 p.p.
  • 1,5 uur € 19,95 p.p.
  • 2 uur € 23,50 p.p.

12 - 40+ personen

1 - 2 uur

buitenactiviteit

MEER INFO

Je kunt deze activiteit combineren met:

Back To Top