Groepsactiviteiten en Groepsuitjes

Op zoek naar leuke groepsuitjes in Limburg?

Of u nu op zoek bent naar een actief groepsuitje of een rustige groepsactiviteit, bij Break Out bent u zeker van een geslaagd uitje. U kunt kiezen uit meer dan 100 groepsactiviteiten. Voor jong en oud. Voor kleine en grote groepen. Heeft u speciale wensen voor uw groepsuitje? Dan stellen wij gewoon een programma op maat voor u samen. Alles kan, dat is ons motto!
 

Sportieve groepsactiviteiten

Onze  fiets- en wandeltochten in de omgeving van Swalmen zijn populair bij sportieve groepen. Maar ook onze actieve waterspelen zijn beslist een aanrader voor een sportief uitje. Voor de echte waaghalzen hebben we verschillende survival activiteiten. Of ga met uw groep de hoogte in op de Adventure Tower, compleet met klimwanden, een tokkelbaan én... de trapezesprong voor de durfals! 
 

Activiteiten voor een gezellig groepsuitje

Doet u het liever wat rustiger aan? Ga dan voor de gezelligheid en het plezier van één van onze spelprogramma's. Kies bijvoorbeeld voor een Sherlock Holmes speurtocht door Midden-Limburg (omgeving Roermond). Of speel het populaire spel 'de Galg des doods', met hilarische spelletjes als blaaspijpschieten, hoefijzerwerpen en middeleeuws kegelen. Maar kijk vooral ook even naar de creatieve workshops en de relaxte groepsarrangementen
 

Teambuilding voor groepen

Heeft uw groepsuitje eens speciaal doel? Wilt u bijvoorbeeld de samenwerking binnen uw groep bevorderen? Of wilt u van uw groep een hechter team maken? Bekijk dan onze teambuilding activiteiten
 

Volledig verzorgd groepsuitje

Wilt u méér dan alleen een leuke groepsactiviteit? Dan bent u bij Break Out aan het juiste adres. U kunt uw groepsactiviteit aanvullen met een lekker lunchbuffet, een diner of een gezellige barbecue. Bekijk onze catering mogelijkheden. Ook een compleet themafeest (inclusief programma, eten en drank) organiseren wij graag voor u.
 

Groepsuitje op maat

Heeft u speciale wensen? Laat ons dan een programma op maat samenstellen. Wij helpen uw graag om van uw uitje een daverend succes te maken. Vraag een offerte aan en vermeld welke groepsactiviteiten u in uw programma wilt opnemen.


Foto's

Of plaats een bel verzoek
Uw naam:

Uw nummer:Top activiteitenBoogschieten


Teamspellen


Klimtoren


Fort Inca


Kano en raft


Touwbruggen